WIJ HEBBEN ONZE PLEK HIER AL LANG GEVONDEN. WORDT U ONZE NIEUWE BUUR?

DYNTES Tech Park is als vestigingsplaats een toplocatie voor bedrijven en kennisinstituten. De combinatie van gerelateerde specialistische kennis, moderne faciliteiten, beschikbare netwerken en het profiteren van de vele synergievoordelen, heeft geresulteerd in een optimaal vestigings-klimaat voor ambitieuze en innovatieve tech bedrijven en kennisinstellingen.

Het delen van kennis, innovaties en inzicht in (internationale) marktsegmenten, de thematische benadering en de daaruit voortvloeiende mogelijkheden voor samenwerking, maakt het DYNTES Tech Park tot een perfecte hotspot, met voldoende ruimte voor nieuwe ambitieuze en innovatieve ondernemers.

Door de unieke ligging, midden tussen verschillende gerenommeerde high tech bedrijven, biedt DYNTES ook veel kansen en mogelijkheden voor directe samenwerking(en) buiten het park.

Waar zijn onze 'bewoners' zoal mee bezig?

Sommige van onze huurders zijn al tientallen jaren in ons gebouw gevestigd en bezig in de geomatica. Het verzamelen, analyseren en verwerken van diverse data voor de ontwikkeling en beter beheer van zakelijke toepassingen voor onder andere efficiënter transport over zee en de weg, meer veilige scheepvaartroutes en voor precisielandbouw,

welke leiden tot kosten- en milieubesparingen.

Sinds de laatste jaren hebben zich ook meer tech bedrijven gevestigd die bezig zijn met de ont-wikkelingen van nieuwe materialen en technieken zoals bijvoorbeeld sensor-, composiet- en robot-

technologie, remote sensingen 3D-printing.

 

Introductie door Martin Daniëls, ondernemer/ eigenaar van het DYNTES Tech Park.

 Onze 'bewoners' stellen zich graag aan u voor...

Geïnteresseerd geraakt? Klik dan hier voor vrijblijvende informatie!