activiteiten op het DYNTES Tech park...

Opening DYNTES Tech Park

Vrijdag 14 oktober 2016 is het voormalige Geomatics Business Park omgedoopt in DYNTES Tech Park. Hoog innovatieve ontwikkelingen van het Waterbouwkundig Laboratorium en van  het Geomatics Business Park hebben in het verleden, steeds een grote rol gespeeld bij de versteviging van de (inter)nationale marktpositie van de regio en gezorgd voor veel werkgelegenheid. 

 

Bijzonder middagprogramma

Een nieuwe eigenaar, technologische ontwikkelingen en een bredere visie vormden de aanleiding voor het kiezen van een nieuwe en passende naam voor het park en voor het organiseren van een bijzonder middagprogramma voor innovatieve ondernemers. 

 

Onthulling naam

Tijdens dit feestelijk programma werd de nieuwe naam gezamenlijk onthuld door Aucke van der Werff, burgemeester van de gemeente Noordoostpolder, gedeputeerde van de provincie Flevoland, Jan Nico Appelman, en door Martin Daniëls, ondernemer en eigenaar van het park.

 

Belang van het park

In een korte toelichting onderstreepten zij de bijzondere eigenschappen en de potentie van het park, het unieke van het gebied en het grote belang van DYNTES voor de regio.

  

Presentaties

Tijdens het middagprogramma, waarbij ca. 150 genodigden aanwezig waren 

werd er een video getoond met daarin een impressie van de bestaande huurders van het park en werd er door Jempi Moens, op ludieke wijze, een nieuwe visie gepresenteerd op de dynamieken van succesvol ondernemen en innoveren in een nieuwe orde’. Een toekomstvisie over trends en innovatie. Jempi is marketingstrateeg voor grote (inter)nationale merken en bedrijven en een bekend en begnadigd spreker.

 

Netwerkborrel

Na afloop was er met een hapje en een drankje nog ruime gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen dan wel afspraken te maken. Al met al een zeer geslaagde middag.

Opening 14\10\16 | Onthullen naam en logo

Opening 141016 | Eigenaar Martin Daniëls

Opening 141016 | Gedeputeerde Jan Nico Appelman

Opening 141016 | Burgemeester Aucke van der WerffCorellian..., nieuwe huurder

Binnenkort mogen wij onze nieuwe huurder verwelkomen..., Corellian. Een startup met oplossingen

voor duurzame mobiliteit. Corellian, een TU/e spin-off company, heeft een aërodynamische upgrade ontwikkeld voor bestelauto's en personenauto's. Na montage van deze upgrade zijn bestelauto's 10% en personenauto's 14,7% zuiniger en dus ook schoner.

Promofilm Corellian